BEHANDLINGER & PRISER

BEHANDLINGER & PRISER

HOS MENTHA NOIR

BEHANDLINGER HOS MENTHA NOIR

Hos Mentha Noir i Svenstrup tilbyder vi en række professionelle skønheds- og wellness behandlinger i en hyggelig, hjertevarm og nærværende sfære. Skønhed kan defineres på mange forskellige måder, og hos Mentha Noir omfavner vi alle, da det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne i klinikken.

Så trænger du til forkælelse eller ekstra pleje af krop og sjæl, er du kommet til den helt rigtige klinik. Hos Mentha Noir sørger vi for, at du før, under og efter din behandling får slappet af og bliver forkælet.

Ønsker du at læse mere om de behandlinger, vi tilbyder, priser eller booke tid, der passer dig, kan du læse mere herunder.

ANSIGTSBEHANDLING

Oplev en verden af ansigtsbehandlinger hos Mentha Noir og giv dig selv en pause fra hverdagen med en behandling præcis til din hudtype. 

HÆNDER & FØDDER

Uanset om du ønsker nye smukke fingernegle, har brug for hjælp til at styrke dine negle eller dine fødder trænger til forkælelse, så finder du behandlingen her.

HÅRFJERNING

Vi tilbyder voksbehandling af ben, bikinilinje, armhule, overlæbe & næse.

Vi arbejde både med hot voks & stripes. 

VIPPER & BRYN

Brow & lashlift, retning af bryn eller farve af bryn og vipper.

Du kan få lavet alle vippe & bryn behandlingerne her

Mentha Noir - ansigtsbehandling info
Mentha Noir logo

SKØNHEDSBEHANDLING

HOS MENTHA NOIR 

Mentha Noir - Information om ansigtbehandlinger
Mentha Noir logo
Tag en pause fra den travle hverdag og forkæl både krop og sjæl med en behandling hos Mentha Noir af vores professionelle kosmetologer. Giv eksempelvis dig selv en skøn ansigtsbehandling og forkæl din hud og dig selv med lækker velvære. Kom helt ned i gear og få en skræddersyet behandling som matcher dine behov og din hud.

Hos Mentha Noir har vi mange forskellige behandlinger, så vi dækker lige netop det behov, du har.

Vi håber på at se dig i vores skønhedsklinik i Svenstrup, hvor vi står klar til at tage i mod dig og have fuld fokus på dig.

ADRESSE

GODTHÅBSVEJ 7

9230 SVENSTRUP

CVR NR. 42200832

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

 ÅBENT EFTER AFTALE