Mentha Noir logo

FAQ

MENTHA NOIR

Der er flere muligheder, når det kommer til parkering. Ved siden af bygningen finder du en mindre parkeringsplads, hvor det er gratis at parkere. Skulle denne være fyldt op, er der gratis parkering på både Super Brugsens og Rema1000s parkeringsplads.

Overfor klinikken finder du ligeledes parkering. Du skal dog være opmærksom på, at det kun er tilladt at holde på denne plads i 1 time.

Ja, det kan du. Følg linket, så du kommer ind på bookingsystemet og log ind. Så får du både mulighed for at se dine kommende bookinger, afbestille, bestille ny tid og se dine oplysninger.

Du finder bookingsystemet her: KLIK HER

Hos Mentha Noir kan du købe kurforløb til både vores Beauty Angel og Kosmetisk Akupunktur. Du booker blot din første behandling via bookingsystemet.

Når du har været til din første behandling vil du efterfølgende kunne booke de resterende tider i dit kurforløb.

Hos Mentha Noir accepterer du vores afbudspolitik, når du godkender betingelserne inde i bookingsystemet. Du kan læse vores afbudspolitik her: https://mentha-noir.planway.com

Klinikken holder åbent efter aftale, så mangler du en tid i kalenderen, er du mere end velkommen til at skrive til os på kontakt@menthanoir.dk eller ringe på tlf. 22 44 14 91 eller skrive dig på ventelisten inde på online booking: https://mentha-noir.planway.com

Hos Mentha Noir har vi en aldersgrænse på 18 år, medmindre det drejer sig om en teenage ansigtsbehandling eller andet er aftalt med personalet – bl.a. i forbindelse med konfirmationer.

Mange spørger til, om gravide må få de behandlinger, vi udfører hos Mentha Noir, og ja, det må gravide gerne.

Du skal dog være opmærksom på, at skulle du modforventning opleve en allergisk reaktion, er det ikke muligt at behandle denne. Vi anbefaler dog, at behandlingerne først udføres efter 1. trimester.

Vi ser gerne, at du kommer alene. Så vores fokus udelukkende kan være på at give dig den bedste oplevelse.

Er du nødsaget til at have din baby med i klinikken, ser vi gerne, du har en barnepige med, da der ikke er afsat mere tid til behandlingerne, end de kræver. Vi vil jo så gerne nå jer alle til jeres aftalte tider.

Har du slet ikke mulighed for pasning til dit større barn, er det selvfølgelig i orden barnet er med – vi ser dog gerne, at du har underholdning med til barnet, så vi har mulighed for at udføre behandlingen indenfor den afsatte tid.

Hos Mentha Noir kan du betale med Mobilepay.

Ja, vi sælger gavekort hos Mentha Noir.

Ønsker du, gavekortet skal være pakket fint ind, til du kommer og afhenter det, kan du altid ringe til os i klinikken på tlf. 22 44 14 91 eller sende os en mail på kontakt@menthanoir.dk.

Hos Mentha Noir har vi et brændende ønske om at tilbyde jer de bedste af de bedste produkter. Du kan læse meget mere om produkterne under de forskellige behandlingssider.

Ja, hos Mentha Noir har vi et bredt, men uden tvivl lækkert udvalg af produkter. Du finder både produkter, der anvendes i behandlingerne og produkter til hjemmepleje, så du sikrer dig det bedste resultat i længere tid.
Mentha Noir - Information om ansigtbehandlinger

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Som vi ikke har besvaret ovenfor, så stil det endelig herunder. 

ADRESSE

GODTHÅBSVEJ 7

9230 SVENSTRUP

CVR: 42200832

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

 ÅBENT EFTER AFTALE