FRUGTSYRE BEHANDLING

Trænger din hud til ny glød? Er din hud tør og trist at se på? Eller døjer du med akne, pigmentforandringer eller ar? Vil du gerne mindske rynker og aldringstegn?

Så er en frugtsyre behandling lige noget for dig, da frugtsyrebehandlingen giver nyt liv til din hud. Frugtsyre, også kaldet AHA, er en naturlig peeling, der fjerner de dødehudceller, booster cellefornyelsen og stimulerer kollagenproduktionen.

Måske har du allerede hørt om AHA eller frugtsyre? Du finder produkter med frugtsyre til både hjemmebehandling og udelukkende til klinikbrug til professionelle behandlinger. I produkterne med frugtsyre til professionelle behandlinger er koncentrationen oftest meget højere end i produkterne til hjemmepleje, hvilket er årsagen til, at det udelukkende er uddannede kosmetologer, der må anvende disse produkter.

Mentha Noir skønhedsklinik - Ansigtsbehandling

Hvorfor er frugtsyre effektivt?

Fordele ved behandlingen;

  • Finere, mere ensartet hudstruktur.
  • Fornyet glød og spændstighed.
  • Færre synlige rynker.
  • Tørheden i huden reduceres.
  • Pigmentpletter og ar reduceres.
  • Forebygger ældning af huden indefra.
  • Huden synes friskere med øget glans og vitalitet.

I takt med vi bliver ældre er det specielt godt at få en frugtsyrebehandling, fordi jo ældre vi bliver, jo dårligere bliver hudens egen evne til at eksfoliere sig og danne nye celler. Ved at anvende frugtsyre, bidrager dette til at normalisere denne proces.

Er frugtsyre farligt for huden?

Nej tværtimod! Så selvom du har en følsom hud, er det altså stadig muligt at få en frugtsyrebehandling. 

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at frugtsyre øger hudens solfølsomhed med op til 50 pct. Det anbefales derfor, at man som minimum en uge efter bruger solcreme (SPF 30). Er det i sommerperioden, hvor UV-indekset er højere, anbefales det at undgå direkte sollys en uges tid efter behandlingen.

Men giver en frugtsyrebehandling ikke rødme og irritation på huden? 

Nej, frugtsyren er tilpasset hudens egen pH-værdi, og under behandlingen er din behandler meget opmærksom på, hvordan din hud reagerer. Når vi vejleder dig i et behandlingsforløb på frugtsyre, har vi fokus på, hvordan hudens tilstand er, hvilken hjemmepleje, der anvendes, om man er i medicinsk behandling eller om du er gravid. Inden en frugtsyrebehandling vil vi snakke om ovenstående, men som udgangspunkt kan alle tåle frugtsyrebehandlinger.

Hvordan opnår jeg det bedste resultat?

Ønsker du et hurtigere og mere optimalt resultat, anbefales et kurforløb på 6 behandlinger – opfølgningsbehandlingerne kan ske efter 7 – 10 dage, men aftales nærmere med din behandler, så der tages udgangspunkt i netop din huds behov.

Det bedste og hurtigste resultat opnås, når de anbefalede hjemmepleje produkter kombineres med frugtsyrebehandlingerne i klinikken.

Mentha Noir - ansigtsbehandling info