Generelle oplysninger

Mentha Noir
Godthåbsvej 7
9230 Svenstrup

CVR nr.: 42200832
Tlf.: 22 44 14 91
Mail: kontakt@menthanoir.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved køb af varer på Menthanoir.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Bestilling

Menthanoir.dk er åbent 24 timer i døgnet, hvorfor du altid kan afgive en ordre. Når din ordre er afgivet, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse pr mail, hvori det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Du skal dog være opmærksom på, at denne automatiske ordrebekræftelse ikke er en juridisk bindende aftale, men derimod en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling.

Din bestilling er først juridisk bindende, når du har modtaget en mail fra Mentha Noir med information om, at din ordre er pakket og klar til afhentning i klinikken eller den er sendt af sted med GLS til aflevering i enten den nærmeste pakkeshop nær dig eller til hjemmelevering. Først når pakken er pakket og klar til afhentning i klinikken eller levering, vil beløbet blive trukket fra din konto. Du vil desuden modtage en mail med track and trace nr., når pakken er afsendt, således du kan følge med i, hvornår du modtager din pakke.

Din faktura sendes herefter til den mail, du har oplyst ved din bestilling og udgør din kvittering på dit køb.

Priser/udsolgte varer

Hos Mentha Noir tages der forbehold for eventuelle fejl i prisangivelserne, hvorfor Mentha Noir forbeholder sig retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages altså forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv. Alle priser på Menthanoir.dk er angivet i danske kroner og er inkl. moms.

Herudover tages der forbehold for lagerfejl og/eller udsolgte varer. Såfremt en eller flere varer er udsolgte, vil du blive kontaktet pr mail eller telefon med henblik på at finde en løsning eller et alternativt produkt. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – medmindre andet er aftalt.

Betaling

Menthanoir.dk modtager online betalinger med Visa, MasterCard og Mobilepay. Oplysningerne transmitteres krypteret mellem dig som kunde, Mentha noir, Nets eller MobilePay. Hos Mentha noir anvendes en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol. Det betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af udefrakommende.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil betalingen trækkes eller afvises.

Levering

Hos Mentha Noir stræbes der efter at behandle alle ordrer afgivet inden kl. 14, således din ordre er klar til afhentning eller til at blive afsendt samme dag. Ordre afgivet efter kl. 14 vil blive behandlet og afsendt næstfølgende hverdag. Du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage efter modtagelsen af din ordre. Der tages dog forbehold for længere leveringstider i forbindelse med udsalg, kampagner eller højtider.

Der leveres kun i Danmark – dog ikke Grønland eller Færøerne.

Der tilbydes følgende leveringsmuligheder:

  • Levering til nærmeste GLS pakkeshop mod et fragtgebyr fra 42 kr.
  • Levering til privatadresse med GLS mod et fragtgebyr fra 62 kr.

Dine produkter kan desuden altid afhentes efter aftale i klinikkens åbningstid – ganske gratis uanset beløbet på din ordre.

Alle pakker, der afsendes fra Mentha Noir med GLS – uanset om der er valgt pakkeshop eller levering til privatadresse – sendes med track and trace nr., så du kan følge leveringen af din pakke. Når forsendelsen af din pakke er oprettet, vil du modtage en mail med track and trace nr., og når din pakke er klar til afhentning i pakkeshop eller levering på privatadresse, vil du modtage en mail og/eller sms fra GLS herom. Ved afhentning i pakkeshop skal du huske at medbringe pakkenummer og gyldigt ID.

Indtil du har modtaget din pakke og skrevet under herpå, bærer Mentha Noir ansvaret for de afsendte varer.

Fortrydelses- og returret

Når du handler ved Mentha Noir har du 14 dages fuld fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager varerne (jf. købeloven). Inden de 14 dage er udløbet, skal du give besked om, du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden herom gives ved at kontakte mig på mailen kontakt@menthanoir.dk. Husk at oplyse dit ordre- og fakturanummer. For at fortrydelsesretten er gældende, at det vigtigt, at du i din mail gør det tydeligt, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret og om dette sker ved returnering i klinik eller sendes retur med pakkepost. Når du har meddelt mig om, du ønsker at fortryde dit køb, skal du efterfølgende hurtigst muligt returnere dit køb.

Har du allerede fortrudt dit køb inden modtagelsen heraf, kan du ikke blot afvise at modtage din pakke uden at have sendt en mail til Mentha Noir herom.

Ved returnering af købet – uanset om varen sendes retur eller returneres personligt i klinikken kræves der gyldig dokumentation for købet. Hvis varerne sendes retur, vedlægges den originale faktura for købet i pakken. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ved personlig returnering i klinikken er det ligeledes fakturaen for dit køb, der udgør gyldig dokumentation.

Returvarer sendes til

Mentha Noir
Godthåbsvej 7
9230 Svenstrup

Ved returnering af dit køb er det vigtigt, at varerne er forsvarligt indpakket, da du selv hæfter for varerne, indtil jeg har modtaget dem. OBS. Mentha Noir modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal være opmærksom på, at du kan miste købsbeløbet, såfremt varens værdi er forringet. Varerne skal derfor altid returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen.

Varer undtaget fortrydelsesretten

  • Levering af varer, som er forringet eller forældes hurtigt.
  • Fysiske og digitale gavekort.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når Mentha Noir har modtaget de returnerede varer, tjekkes de (jf. tidligere skrevet angående varens værdi), og såfremt varerne er ubrugte og i samme stand, som da du modtog varerne, får du tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt for varen ved dit køb. Beløbet vil altid blive tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som varen er købt med. Du skal være opmærksom på, at der ved en elektronisk tilbagebetaling kan gå op til 5 dage, før overførslen er endeligt gennemført.

Ombytning af varer

Ombytning af varer er muligt, såfremt du ønsker en anden vare, størrelse eller farve. Ønsker du at ombytte anbefales det, hvis muligt, at du kommer forbi Mentha Noir på Godthåbsvej 7, 9230 Svenstrup med den vare, der skal ombyttes. Såfremt dette ikke er muligt, kan du alternativt returnere den pågældende vare og efterfølgende afgive en ny ordre med den ønskede vare.

Reklamation

I henhold til købeloven har du som forbruger ret til 2 års reklamationsret, såfremt der er mangler ved din vare. Med dette forstås, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – afhængig af den konkrete situation. Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig håndtering af produktet, manglende vedligeholdelse, defekte på grund af skader eller almindeligt slid. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Du skal desuden reklamere i ’rimelig tid’ efter, du har opdaget fejlen/manglen på produktet.

Ved alle reklamationer kræves dokumentation for købet – gyldig dokumentation er fremvisning af den originale faktura for den pågældende vare.

Ved reklamation, fejl og mangler eller en udebleven vare, bedes du hurtigst muligt kontakte Mentha Noir på:

Tlf.: 22 44 14 91
Mail: kontakt@menthanoir.dk

Alt afhængig af den konkrete situation, vil Mentha Noir vejlede dig i det videre forløb.

Når du kontakter Mentha Noir angående en reklamation af en vare bedes du så detaljeret som muligt beskrive, hvad problemet er og pr mail vedhæfte et billede heraf, hvorefter jeg vil behandle reklamationen. Ved berettiget reklamation vil Mentha Noir dække returneringsomkostningerne i et rimeligt omfang.

Reklamationer modtages ikke, såfremt de er sendt pr. efterkrav.

OBS. Der ydes ingen garanti for kosmetiske produkter af nogen art, da effekten ved anvendelse af produktet afhænger af udgangspunktet. Er du utilfreds med effekten af produktet, anbefales det, at du tager kontakt til producenten.

Kunde- og privatlivspolitik

Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til Mentha Noir opbevares sikkert og er kun tilgængelige for ejeren af klinikken, Mette Christensen.

Ingen personlige oplysninger, der registreres, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Ønskes det, kan du til enhver tid få slettet dine oplysninger. Ellers opbevares oplysningerne i en 5-årig periode og slettes automatisk herefter, jf. bogføringsloven.

I forbindelse med køb på menthanoir.dk har jeg behov for følgende oplysninger; Fornavn, Efternavn, Adresse, Postnummer, By, Telefonnummer og mailadresse.

Alle personlige oplysninger, der afgives ved bestilling på webshoppen – uanset betalingsform – krypteres ikke, men anvendes udelukkende internt i klinikken, så vi kan sende din ordre til dig. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, jf. persondataloven. Al henvendelse i forbindelse med indsigt i dine oplysninger bedes rettes til kontakt@beautybymc.dk.

Herudover har du ret til at indgive en klage over min behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 København K, tlf. +45 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Klagemuligheder

Ønsker du at klage over en vare købt hos Mentha Noir, bedes du henvende dig til klinikken ved at sende en mail eller kontakte os telefonisk på nedenstående:

Mentha Noir
Godthåbsvej 7
9230 Svenstrup

Tlf.: 22 44 14 91
Mail: kontakt@menthanoir.dk