Tilbud

Evolve Bio-Retinol + C Booster, 15 ml

144,50 kr.

På lager

Varenummer (SKU): POEB842 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Bio-Retinol + C Booster er en oliebaseret booster til din hud,  der er designet til at opfriske kedelig og træt hud og tilføre præcis den næring, som din hud har brug for, for at se strålende ud.

C-vitamin og Bio-Retinol anvendes for at tilføre optimal energi og næring. I dette produkt anvendes fire potente vitaminer (A, C, F og E) blandet sammen i en mild og nænsom base af hybenolie. Derved kan produktet trænge dybere ned i huden end vandbaserede produkter. A- og C vitamin giver anti-aging fordele, øger kollagenproduktionen, fugter og booster udstrålingen i huden. Herudover er der også tilføjet et ekstra pift E-vitamin, der er rig på antioxidanter og har en helende effekt på huden. F-vitamin tilfører ekstra næring og genopbygger huden.

Du kan med fordel anvende Bio-Retinol + C Booster, når du bruger din Gua Sha Sommerfugl.

100 % Naturlig
94,5 % Økologisk

Anvendelse:

  • Kom 1-2 dråber i din fugtighedscreme, inden du nænsomt påfører på renset ansigt og hals.
  • Alternativt kan du også påføre 1-2 dråber direkte på renset hud og massere forsigtigt ind på ansigt og hals, fx med din Gua Sha Sommerfugl.

Ingredienser:

Caprylic/ capric Triglyceride*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil*, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Rosa Canina (Rosehip) Fruit oil*, Bakuchiol, Tocopherol, Parfum (Naturally derived fragrance), Helianthus Annuus Seed Oil. *Ingredients from Organic farming

Yderligere information

Vægt 0,065 kg
Størrelse 3 × 3 × 9,5 cm

Du kunne også være interesseret i...