HairLove hovedbundsbørste, turkis

99,00 kr.

2 på lager

Varenummer (SKU): LN2581 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Skal dit hår og din hovedbund forkæles, så må du bare prøve min nye hovedbundsbørste; HairLove! Med HairLove masserer du liv i hovedbunden og fjerner døde hudceller, skidt snavs og ophobede stylingprodukter. Det gør, at håret bedre kan vokse ud, og forbedrer problemer som skæl og tør eller fedtet hovedbund.

Når man stimulerer hovedbunden, fremmer man også blodcirkulationen, og på den måde kommer næringsstofferne i blodet længere ud til hårrødderne, og du får et sundere, fyldigere og mere glansfuldt hår.

Derudover er det bare utrolig behageligt og afslappende at bruge HairLove et par minutter i hovedbunden – både for børn og voksne. Det føles som den skønneste hovedbundsmassage! I kraniet har vi nemlig utroligt mange hæftninger af muskler, som kan blive meget spændte og give hovedpine. Dem kan HairLove også hjælpe med at løsne.

HairLove hovedbundsbørste fås også i den fineste pink.

Anvendelse:

Brug Hairlove i tørt hår i cirkulære bevægelser for den skønneste hovedbundsmassage. Du kan også tage HairLove med under bruseren og bruge den til at arbejde din shampoo godt ind i hovedbunden med, så den bliver helt ren.

Materiale og vedligehold:

HairLove er fremstillet i et stykke medicinsk silikone for optimal hygiejne og kan rengøres med varmt vand og sæbe. Fåes i turkis og pink.

Yderligere information

Vægt 0,045 kg
Størrelse 8 × 8 × 6 cm

Du kunne også være interesseret i...