Hemp Nation – Agave & Lime

229,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SDIHNAL Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Hemp Nations lækre Agave & Lime bodylotion kan bruges dagligt, når huden trænger lidt ekstra eller når du vil forkæle dig selv med den skønneste creme. Bodylotionen efterlader huden helt blød, smidig og velduftende – lime og agave er helt en fantastisk frisk og lækker duftkombination.

Hemp Nations Agave & Lime bodylotion indeholder hampefrøolie, som balancerer talgproduktionen og har en perfekt sammensætning af fedtsyrer, der gavner huden. Udover hampefrøolie indeholder cremen jojoba og sheasmør, der plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Derudover trænger cremen lynhurtigt ind uden at fedte. Vitamin E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn, mens mikrosfærer reflekterer lyset, så synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker mindskes og giver huden en flot udstråling i huden.

Den lækre bodylotion indeholder duftneutral DermaDark® BronzerUnik farveforstærker, der fremmer hudens naturlige melaninproduktion. Den er dermed perfekt til at forlænge effekten af din selvbruner.

Brug også Hemp Nations Agave & Lime bodylotion til at forlænge effekten af selvbruner.

Anvendelse

Unik kropslotion til daglig brug med hampefrøolie, som efterlader huden blød, smidig og velplejet. Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker den vintertørhed, der næsten altid uundgåeligt kommer snigende. Cremen er beriget med nærende ingredienser, og en skøn duft, som giver dig lyst til at bruge Hemp Nation hver eneste dag. Cremen trænger hurtigt ind, og efterlader ikke huden hverken fedtet eller klistret.

Ingredienser

Nærende sheabutter, jojoba og glycerin. Cremen indeholder hampefrøolie, vitamin A, E og B5  og er rig på essentielle fedtsyrer og antioxidanter.

Agave virker antiinflammatorisk og fugter huden i dybden. Agave er desuden rig på B1, B2, C, D, K og provitamin A. Lime og havsalt virker fornyende, rensende og polerende på huden.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg