Hemp Nation – Original

229,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Hemp Nations Original bodylotion kan bruges dagligt, eller når du vil forkæle dig selv lidt ekstra. Den skønne bodylotion gør huden fløjlsblød og smidig – samtidig med den dufter let og mildt af mango, fersken, rose og pære.

Hemp Nations bodylotion indeholder hampefrøolie, som balancerer talgproduktionen og har den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Udover hampefrøolie indeholder cremen jojoba og sheasmør, som plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Bodylotionen absorberes hurtigt og efterlader huden blød, smidig og gennemfugtet. Vitamin E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn, mens mikrosfærer reflekterer lyset, så synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker mindskes og giver huden en flot udstråling i huden.

Brug også Hemp Nation bodylotions til at forlænge effekten af selvbruner.

Anvendelse

Brug Hemp Nation sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør og til modvirke afskalling, og om efteråret og vinteren til at sikre, at huden bliver næret i dybden, så du undgår vintertørhed.

Ingredienser

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, der er rig på essentielle fedtsyrer. Vitamin A, E og B5.  Rig på antioxidanter.

Duft

Mango, fersken, rose og pære – en let og mild duft.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg

Du kunne også være interesseret i...