Hemp Nation – Vanilla Pineapple

229,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SDIHNVP Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Hemp Nations Vanilla Pineapple bodylotion kan bruges dagligt, eller når du vil forkæle dig selv lidt ekstra. Den skønne bodylotion gør huden fløjlsblød og smidig – samtidig med den dufter fuldstændig fantastisk af vanilje og ananas (næsten som en sommerdrink!).

Hemp Nations bodylotion indeholder hampefrøolie, som balancerer talgproduktionen og har den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Udover hampefrøolie indeholder cremen jojoba og sheasmør, som plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Bodylotionen absorberes hurtigt og efterlader huden blød, smidig og gennemfugtet. Vitamin E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn, mens mikrosfærer reflekterer lyset, så synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker mindskes og giver huden en flot udstråling i huden.

Brug også Hemp Nations Vanilla Pineapple bodylotion til at forlænge effekten af selvbruner.

Anvendelse

Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed.

Ingredienser

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie er rig på essentielle fedtsyrer. Vitamin A, E og B5.  Rig på antioxidanter.

Soft Focus Effect – Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.

Duft

Ananas, vanilje, citrus og melon – mild og frisk duft, som ikke er overdøvende

Yderligere information

Vægt 0,6 kg