Hemp Nation – White Peach & Hibiscus

229,00 kr.

3 på lager

Beskrivelse

Hemp Nation White Peach and Hibiscus bodylotion tilbyder en skøn daglige pleje, der øjeblikkeligt gør huden fløjlsblød og smidig. Den unikke ingrediens hampefrøolie, balancerer talgproduktionen og forærer den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Drøm dig væk til sol og sandstrande med denne lotion, som i øvrigt også er perfekt til vedligeholdelse af en gyldenkulør. Hvid fersken tilfører antioxidant beskyttelse og giver glød, mens hibiscus ekstrakt styrker hudens elasticitet og volumen. Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker, for en flot udstråling i huden.

Hemp Nations bodylotion indeholder hampefrøolie, som balancerer talgproduktionen og har den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Udover hampefrøolie indeholder cremen jojoba og sheasmør, som plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Bodylotionen absorberes hurtigt og efterlader huden blød, smidig og gennemfugtet. Vitamin E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn, mens mikrosfærer reflekterer lyset, så synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker mindskes og giver huden en flot udstråling i huden.

Hemp Nation bodylotions er også ideel at bruge til at forlænge effekten af din selvbruner.

Anvendelse

Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed.

 

Ingredienser

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie er rig på essentielle fedtsyrer. Vitamin A, E og B5.  Rig på antioxidanter.

Hvid fersken og Hibiscus ekstrakt.

Soft Focus Effect – Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.

 

Duft

Fersken, mandarin og ananas – sød og frisk duft.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg

Du kunne også være interesseret i...