Hemp Nation – Wild Berries & Lavender

229,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Hemp Nations Wild Berries & Lavender bodylotion kan bruges dagligt, eller når du vil forkæle dig selv lidt ekstra. Den skønne bodylotion gør huden fløjlsblød og smidig – samtidig med den dufter af lavendel, vilde bær og jasmin, så den har en rund og sød duft.

Hemp Nations bodylotion indeholder hampefrøolie, som balancerer talgproduktionen og har den perfekte sammensætning af fedtsyrer til huden. Udover hampefrøolie indeholder cremen jojoba og sheasmør, som plejer i dybden og regulerer hudens fugtbalance. Bodylotionen absorberes hurtigt og efterlader huden blød, smidig og gennemfugtet. Vitamin E og B5 opretholder hudens balance og forebygger tidlige alderstegn, mens mikrosfærer reflekterer lyset, så synligheden af fine linjer, ujævnheder og rynker mindskes og giver huden en flot udstråling i huden.

Brug også Hemp Nations bodylotion til at forlænge effekten af selvbruner.

Anvendelse

Hemp Nation kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed.

Ingredienser

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie er rig på essentielle fedtsyrer. Vitamin A, E og B5.  Rig på antioxidanter.

Vilde bær og lavendel.

Duft

Lavendel, bær og jasmin – rund og sød duft.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg

Du kunne også være interesseret i...