Hydrate by Gentlemen bodylotion

259,00 kr.

På lager

Beskrivelse

Det er ikke kun kvinder, der skal forkæles – mænd har også behov for lidt ekstra selvforkælelse, og der er Hydrate By Gentleman bodylotion helt fantastisk!

Denne bodylotion har en ultra fugtgivende formel med Derma Dark Bronzere, som fremmer hudens naturlige melaninproduktion. Derudover indeholder bodylotionen Color Guard Tattoo Technology, der beskytter tatoveringer med afskalning og blegning.

Hydrate by Gentlemen indeholder bl.a. kokosvand, der er en naturlig fugtkilde. Vandet er rig på næringsstoffer og vitaminer som f.eks. C-vitamin, der bidrager til collagen produktionen i huden. Foruden dette er kokosvand også rig på antioxidanter, som har en beskyttende og udrensende effekt på affaldsstoffer i huden. Udover kokosvand indeholder denne bodylotion også koffein, der har en fornyende og energigivende effekt på huden. Desuden hjælper koffein til at tone og forfine hudens overflade, så huden også synes sund og velplejet. Centella Asiatica er også en af ingredienserne i denne lækre bodylotion til mænd. Centella Asiatica er en medicinsk plante, der fremmer hudens naturlige opheling og har desuden en unik evne til at forsegle fugten i huden, således hudens fugtindhold altid holdes i balance.

Anvendelse

Hydrate by Gentlemen kan bruges sommer og forår til vedligeholdelse af en flot kulør, og modvirke afskalling, mens den om efteråret og vinteren sikrer at huden bliver næret i dybden og modvirker vintertørhed.

Ingredienser

DermaDark Bronzere, kokosvand, koffein, Centella Asiatica

Duft

Appelsin, bergamot og cedertræ – rå og dyb duft.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg

Du kunne også være interesseret i...