Tilbud

Minetan Cool Deep Tone – Double Dark

100,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): FUMCDT Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Minetan Cool Deep Tone er en innovativ variant i Minetans nye og lækre Express Triple Action tanning mousse serie. Minetan Cool Deep Tone indeholder naturligt lilla farve, der nedtoner gullige og rødlige undertoner i din egen hud. Produktet er derfor særligt egnet til dig, der ønsker et flot mørkt og køligt resultat.

Express Triple Action betyder, at produktet indeholder hele 3 aktive bruningsstoffer for et hurtigere og dybere tanning resultat. Minetan Cool Deep Tone er en hurtigt tørrende og blød mousse, der let trænger ind i huden uden af fedte.

Produktet indeholder markørfarve, så du uden problemer kan se, hvor du er kommet til, så ingen steder bliver forbigået. For et jævnt og stribefrit kan det anbefales af påføre produktet med Minetan ”Life is better in color” handsken.

Minetan Cool Deep Tone indeholder de skønneste olier, som plejer og fugter din hud:  Macadamiaolie, hybenkerneolie, kokosolie, arganolie samt beroligende Hamamelis ekstrakt.

Fordele ved at anvende Minetan Cool Deep Tone:
– Den blødeste selvbruner mousse som er let at fordele
– Mørkt og køligt resultat
– Ensartet og stribefri påføring
– Naturlige ingredienser, plejende og fugtgivende olier
– Vegansk
– Triple Action: 100% naturligt DHA udvundet af sukkerrør, Erythrulose & Bronzers
– Hurtigt tørrende uden at fedte

Anvendelse af Minetan Cool Deep Tone:
– For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først – det kan f.eks. være på albuer og knæ. Det anbefales dog at være sparsom med produktet ved netop albuer, knæ og ankler.
– Anvend Minetan ”Life is better in color” handsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.
– Påfør produktet på hele kroppen, hvorefter du skal vente 1-3 timer, inden du skyller markørfarven af i lunkent vand i 45 sekunder – HUSK uden brug af sæbe. Eller påfør om aftenen og lad din tanning udvikle sig natten over og gå i bad om morgenen, alt afhængig af hvor intens en kulør, du ønsker.

Hvordan gør du?
– Start med at pumpe en passende mængde produkt ud på handsken og påfør produktet på hele kroppen. Især hænder og fødder skal du være ekstra omhyggelig med. Du kan med fordel påføre håndcreme, inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid – på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. For det bedste resultat, anbefaler jeg at skylle hænderne efter 1 times tid.
– Hvor meget produkt der skal til, finder du hurtigt ud af. Markørfarven er nemlig en god hjælp til at se hvor langt, du er kommet, og om der er områder, du har forbigået.
– Det kan være fordelagtigt at anvende en af varianterne af Minetan Graduals efterfølgende, da denne daglige fugtpleje kan være med til at forlænge og vedligeholde din smukke tan.
– Når du vil forny din tanning, kan du med fordel anvende Minetan Cleansing Tan Eraser, der opløser den sidste rest af gammelt tanning og dermed forbereder huden til en ny påføring.
– Tag først et normalt brusebad 8-16 timer efter påføring af tanning produkter.
– OBS. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan se den rigtige tanning kulør, før produktet har fået lov til at trække og markørfarven er skyllet af.

Yderligere information

Vægt 0,27 kg
Størrelse 5 × 20 cm

Du kunne også være interesseret i...