Tilbud

Minetan Ultra Dark Tanning Foam – Extreme Dark Finish

100,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): FUMEDF Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Minetan Extreme Dark Finish er en innovativ variant af Minetans nye og lækre Express Triple Action tanning mousse serie. Denne variant er en velduftende selvbruner skam, der efterlader din hud med en glødende ultra-mørk farve, hvorfor denne også anbefales til personer med erfaring i at påføre tanning produkter.

Express Triple Action betyder at produktet indeholder hele 3 aktive bruningsstoffer for et hurtigere og dybere tanning resultat. Minetan Extreme Dark Finish er en hurtigt tørrende og blød mousse, der let trænger ind i huden uden af fedte.  Produktet indeholder markørfarve, så du nemt kan se, hvor du er kommet til.

Ønsker du et jævnt og stribefrit resultat, kan du med fordel påføre produktet med Minetan ”Life is better in color” handsken. Ved at skylle skummen af efter 1 time vil man opnå et naturligt mørkt resultat, og ved at lade den sidde længere giver den en dybere og mørkere farve.

Fordele ved at anvende Minetan Extreme Dark Finish:
– Ultramørk glødende bronzeret hudfinish
– For erfarne selvbrunere, der ønsker de mørkeste resultater
– Let at fordele
– Triple Action Formula med 3 tan aktiver
– Velegnet til ansigt og krop
– Egnet til alle hudtyper
– Let og hurtigtørrende med kokosduft – fedter ikke
– Veganvenlig, ikke testet på dyr og 100% naturlig DHA

Anvendelse af Minetan Extreme Dark Finish:
– For at opnå det bedste resultat, skal huden være ren og tør. På særligt tørre områder kan det være en fordel at påføre en creme først – det kan f.eks. være på albuer og knæ. Det anbefales dog at være sparsom med produktet ved netop albuer, knæ og ankler.
– Anvend Minetan ”Life is better in color” handsken for at sikre et smukt og ensartet resultat.
– Påfør produktet på hele kroppen, hvorefter du skal vente 1-3 timer, inden du skyller markørfarven af i lunkent vand i 45 sekunder – HUSK uden brug af sæbe. Eller påfør om aftenen og lad din tanning udvikle sig natten over og gå i bad om morgenen, alt afhængig af hvor intens en kulør, du ønsker.

Hvordan gør du?
– Start med at pumpe en passende mængde produkt ud på handsken og påfør produktet på hele kroppen. Især hænder og fødder skal du være ekstra omhyggelig med. Du kan med fordel påføre håndcreme, inden du påfører tanning på hænderne og igen efter en times tid – på den måde får du det mest naturlige resultat på hænderne. For det bedste resultat, anbefaler jeg at skylle hænderne efter 1 times tid.
– Hvor meget produkt der skal til, finder du hurtigt ud af. Markørfarven er nemlig en god hjælp til at se hvor langt, du er kommet, og om der er områder, du har forbigået.
– Det kan være fordelagtigt at anvende en af varianterne af Minetan Graduals efterfølgende, da denne daglige fugtpleje kan være med til at forlænge og vedligeholde din smukke tan.
– Når du vil forny din tanning, kan du med fordel anvende Minetan Cleansing Tan Eraser, der opløser den sidste rest af gammelt tanning og dermed forbereder huden til en ny påføring.
– Tag først et normalt brusebad 8-16 timer efter påføring af tanning produkter.
– OBS. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan se den rigtige tanning kulør, før produktet har fået lov til at trække og markørfarven er skyllet af.

Yderligere information

Vægt 0,275 kg
Størrelse 5 × 20 cm

Du kunne også være interesseret i...