Rosalique 3-i-1 antirødmecreme

399,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SDIROS Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hvis du har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet, er Rosalique 3-i-1 dagcreme perfekt til dig. Ansigtscremen er mild og parfumefri, og den beskytter hudens barriere samtidig med, at den efterlader huden med en smuk og ensartet glød. Udover at beskytte er Rosaliques 3-i-1 dagcreme også perfekt at bruge under din makeup, da den giver en bedre dækkeevne og en hud, der stråler hele dagen.

Rosalique 3-i-1 dagcreme beskytter desuden langsigtet, giver beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler og er en SPF 50.

Noget, at det helt særligt, men også helt vidunderligt ved Rosalique-cremen er, at den er helt grøn! De grønne mikrosfærer neutraliserer rødme med rødmereducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør. Når de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en let concealer-effekt.

En helt perfekt creme til mange formål og med skønne egenskaber!

Se de andre Rosalique-produkter her.

Anvendelse

  • Påfør om morgenen som en del af din daglige hudplejerutine
  • Påfør i løbet af dagen efter behov
  • Start med en lille mængde og massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning på særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.)
  • Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte
  • Efter ca. et minut vil cremen være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt til at mindske rødme i huden

Yderligere information

Vægt 0,055 kg