Rosalique Gaveæske

598,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): SDIRGÆ Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Rosalique Gaveæske

Gaveæsken indeholder en Rosalique 3-i-1 antirødmecreme og en Rosalique Miracle Foundation Brush til en samlet værdi af 648 kr.

Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme

Rosalique er en 3-i-1 dagcreme til dig, der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud, der stråler hele dagen.

  • Beskytter langsigtet.
  • UVA og UVB SPF 50.

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, acne og couperose.

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud samt huden, der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. Cremen kombinerer grønne mikrosfærer, der neutraliserer rødme med rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør. Når de grønne mikrosfærer bliver masseret på huden, frigives hudfarvet pigment og cremen giver en letconcealer effekt.

Rosalique anvendelse

  • Påfør om morgenen som en del af din daglige hudplejerutine.
  • Påfør i løbet af dagen efter behov.
  • Start med en lille mængde og massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag, hvis der er behov for yderligere dækning på særligt røde eller sensitive områder (næsefløje, kinder, urenheder mm.).
  • Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte.
  • Efter ca. et minut vil cremen være iltet, og huden vil fremstå naturlig, ensartet og fin. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden

Yderligere information

Vægt 0,2 kg