Tolure Cosmetics Hairplus Vippeserum

699,00 kr.

På lager

Varenummer (SKU): JFTCHP Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Tolure Cosmetics Hairplus Vippeserum

Tolure Cosmetics Hairplus vippeserum er simpelthen et vidundermiddel, der forvandler dine korte vipper til lange lækre bambivipper, og ja, du læste rigtigt! Det er uden tvivl et af mine yndlingsprodukter, da man virkelig kan se resultater, når man bruger denne serum.

Tolure Cosmtetics Hairplus vippeserum hjælper dine vipper til at opnå den maksimale længde, tæthed og fylde. Uanset om du har korte, lange, fyldige eller ikke fyldige vipper, vil det have en effekt, så tøv ikke med at prøve det.

Ved daglig anvendelse opnår vipperne den maksimale længde, tæthed og tykkelse, så du oplever at få de lækreste bambivipper, som de fleste af os drømmer om. Resultatet er naturligt, men intenst. Allerede efter blot 4 ugers dagligt brug, vil du kunne se resultater, men først efter 8-10 uger vil du kunne se det endelige resultat. Du kan desuden også anvende den på dine bryn, så du ikke behøver at investere i to forskellige produkter. Serummet har især en god effekt på huller og bare pletter, hvor der ønskes yderligere hårvækst.

Det er muligt at påføre Tolure Hairplus vippeserum, selv hvis du benytter vippeextensions og permanent makeup. Tolure Hairplus trænger ind i hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale. Med sine bio-peptider forebygges hårtab og fremmer væksten af bryn og vipper.

Tolure Hairplus indeholder A, C og E vitamin, der beskytter din hud og giver den de næringsstoffer, huden har brug for.
Herudover er der tilsat ginseng ekstrakt, der maksimerer hårets naturlige vækstpotentiale. Det beroligende, lindrende og fugtgivende panthenol samt blomster- og frugt ekstrakter gør dine vipper og bryn glatte og smidige, mens irriteret hud beroliges.

Tolure Hairplus er dermatologisk testet og 100 procent animal cruelty free.

En Tolure Cosmetics Hairplus vippeserum holder 3 til 4 måneder ved normal påføring.

NB: Da Hairplus er et meget aktivt produkt, kan rødme og svien om øjenomgivelserne opleves i starten. Denne rødme vil aftage, når huden har vænnet sig til den ekstra aktivitet. Det er ikke farligt, men undgå direkte kontakt med øjet.

Anvendelse ved øjenvipperne:
     – Tolure Cosmetics Hairplus vippeserum bør anvendes 1 gang dagligt på et rent og afvasket ansigt.
– Påfør et tyndt lag vippeserum på øvre og nedre vippekant.

Anvendelse ved brynene:
     – Tolure Cosmetics Hairplus vippeserum bør anvendes 1 gang dagligt på et rent og afvasket ansigt.
– Påfør et tyndt lag vippeserum de områder, hvor der ønskes yderligere hårvækst.

Yderligere information

Vægt 0,035 kg
Størrelse 4,5 × 2 × 12 cm